“Masa tu kami ada di rumah..” Anak mavt terkena serpihan kaca, mak ayah ceritakan kejadian sebenar undang sebak netizen

Allahuakbar.. sedihnya baca. katanya arwh Ariff anak yg sangat baik. Semoga keluarga tabah hadapi dugaan ini Alfatihah..

KUALA LANGAT – Seorang kanak-kanak lelaki berusia tujuh tahun mavt terkena serpihan kaca pada dadanya di rumahnya di Kampung Bukit Changgang, Banting di sini semalam.

RAKAMAN ADA DI BAWAH SEKALI

IBU BAPA MNGSA CERITAKAN KEJADIAN BERLAKU

“Ini mengakibatkan dada mngsa terkena serpihan kaca dan telah dikejarkan ke klinik berhampiran sebelum dibawa ke Hospital Banting.

Adalah dimaklumkan bahawa adik Muhammad Arif Fayyadh bin Wahyu Asmi dari kelas 1 Imtiyaz telah kembali ke rahmatullah pada hari ini.

Arwh adik Arif menghembus nafas terakhir ketika dalam perjalanan ke Hospital Banting.

Seluruh warga SRABC turut berduka cita diatas kehilangan arwh. Semoga arwh ditempatkan bersama-sama dengan orang² yang beriman.

“Mngsa bagaimanapun telah disahkan meniggal dunia ketika menerima rawatan kecmasan di hospital tersebut,” katanya dalam kenyataan sebentar tadi.

Jelas beliau, bedah siasat akan dilakukan bagi mengetahui punca kem4tian.

“Serpihan kaca? Tajam kot tu… Tertusuk dada mgkin…. Meja tu da sedia pecah ker mcm mna… Hati2 kita semua… Takziah buat kluarga. Elakkn laa pakai meja kaca lps ni. Guna coffee table kayu saja…” – Cleo

“bahya meja kaca bila ada anak kecil yg tgh melasak.innalillah.salam takziah” – Afifah

“Kesiannya, Takziah utk smua ahli kluarga mngsa harap ttp redha dan sabar..
Btw semoga kita smua ambil pngajaran dan iktibar supaya dijauhkn dari musibah yg sama insyaAllah.. ” – Penasihat

“Kes disiasat mengikut Seksyen 31(1)(a) Akta Kanak-Kanak 2001,” katanya.

Sumber Kosmo

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih Banyak!

PERHATIAN: Pihak admin tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami.

Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak admin juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri

Sementara itu, anda boleh baca juga kisah-kisah lain yang menarik dan menghiburkan di bawah ini yang dikongsikan seperti berikut:

Jangan lupa like di bawah atau follow page kami. Terima Kasih

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *