Hanya disebabkan cemburu, suami teetak muka bekas lstri sehingga hancur. Saksi sampai menggigil tengok

Knpa kau kej4m sangat ni, sampai hncur muka bkas lstri tu . Katanya tak tahan tgok bkas lstri ada laki lain. Tak sanggup nk tgok vid ni.

Seorang lelaki bertindak menetak muka seorang wanita yang dipercayai bekas isterinya berkali-kali sehingga mangsa mengalami cedera parah.

RAKAMAN VIDEO KEJADIAN ADA DI BAWAH SEKALI

Menerusi video yang dimuat naik di akaun Kabar Negri di Instagram, memaparkan seorang lelaki dilihat berulang kali menetak seorang wanita dengan menggunakan senjata tajam.




Penduduk di kawasan berkenaan turut mendengar jeritan ketika mangsa diserang namun ketika cuba untuk menghampiri pelaku terbabit, lelaki berkenaan bertindak melarikan diri ke tengah sawah.

Menurut Ketua Unit Siasatan Jenayah Pesuruhjaya Polis Deli Serdang Kompol, I Kadek Heri Cahyadi, punca lelaki berkenaan melakukan sedemikian kerana bekas isterinya dikatakan menjalinkan hubungan dengan lelaki lain.

Sebelum berpisah mangsa menjalinkan hubungan dengan lelaki lain. Disebabkan itu suspek sakit hati dan rasa cemburu.

Suspek positif dadah jenis shabu-shabu. Ini disahkan oleh keputusan ujian air kencing.

“Sampai penjara pun dia akan kena belasah juga oleh banduan lain. selalunya macam tu.” – Susilawati

“Lelaki kalau marah kesannya melampaui batas. Sbb tu nabi kata orang yg paling kuat ialah yang paling kuat menahan marah.” – Khair

“Astagfirullah hal adzim..sekarang orang sudah tak ada yg takut hukuman …ksian banget negara ini” – Suwito

“Patutlah istri tinggalkan dia, mungkin selama ni selalu jadi mngsa kgnasan rumahtangga. Dapat pula laki lain mmg kena tgal la” – Saiful

“pelaku belum bisa move on, mungkin dia terbakar api cemburu ketika bkas istri dia dekat dengan lelaki lain.” – Ari

Tonton Video :

https://youtu.be/1sN4MTwThWY

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih Banyak!

PERHATIAN: Pihak admin tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami.

Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak admin juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri

Sementara itu, anda boleh baca juga kisah-kisah lain yang menarik dan menghiburkan di bawah ini yang dikongsikan seperti berikut:

Jangan lupa like di bawah atau follow page kami. Terima Kasih.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*