“Semua password tau..” Tak Kisah Langsung Kena Kikis, Tiktoker Terkenal ini Bahagia Dilamun Cinta Turki

Mamat turki tu hensem kot. Mana tak cair .

Siapa sangka percutian secara solo di negara orang, berakhir dengan pertemuan tidak disangka-sangka sehingga membuatkan dua individu jatuh cinta.

“Tapi tu la sepanjang kenal dia, satu sen pun tak pernah habiskan lagi kat dia. Sebab elok mak dia ajar jangan gunakan perempuan,” tulisnya.

Dia berkata demikian bagi menjawab komen pengikut yang menyatakan bimbang jika jejaka tinggi lampai itu sekadar ‘main-main cinta’ dan bukan ikhlas menyintai wanita berkenaan.

Bagaimanapun, Kekyah yakin kekasihnya tiada niat untuk mengambil kesempatan terhadap dirinya kerana dilihat ikhlas selain mempunyai usaha dalam mengekalkan hubungan cinta.

“Lelaki ni kadang-kadang tak perlu kaya pun untuk nampak ikhlas. Cukup la ada effort. Nour pukul 7 pagi dah terpacak kat airport tunggu I landing flight pukul 9.50 pagi.

“Tak bagi I keluar duit satu sen kalau keluar sama. Tak bagi I beratur kalau nak beli apa-apa makanan sama-sama. Ingat tarikh lahir I, ingat I suka minum and makan apa.

“Bagi I pegang phone and bagi password dia tanpa rasa was-was,” kongsi Kekyah dalam sebuah lagi video.

Sumber: TikTok @kekyahkentang

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih Banyak!

PERHATIAN: Pihak admin tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami.

Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak admin juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri

Sementara itu, anda boleh baca juga kisah-kisah lain yang menarik dan menghiburkan di bawah ini yang dikongsikan seperti berikut:

Jangan lupa like di bawah atau follow page kami. Terima Kasih

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*