“Suspek pernah berkhwin dgn artis..” Suami Terajang dan Tumbvk lsteri Depan Anak Hingga Lunyai

Dulu bercerai pun sbb kes macam ni gak. Kaki pukuI.

Tular di media sosial video seorang lelaki dipercayai mendera wanita yang dipercayai isterinya di hadapan anak perempuan mereka di sebuah rumah.

RAKAMAN VIDEO TERSEBUT ADA DI BAWAH SEKALI

Berdasarkan video berdurasi satu minit itu menunjukkan, suspek yang tidak memakai baju, menarik tudung mangsa yang duduk di lantai sebelum diheret masuk ke bahagian dapur.
























“Anak itu adalah anak yatim gais. Anak dengan suami lama. Yang pakai tudung itu adalah orang gaji yang kena bantai juga.

“Report polis dan doktor telah dibuat di Hospital Kuala Lumpur. Tetapi mangsa terlalu takut dan tengah sakit sebab dihentak di kepala, didera separuh mati.

“Cuma semua tak dapat direkod. Alhamdulillah, Allah bagi peluang juga rekod dan lari,” kata sumber.

“Peerrh sampai turun kaki mcm tuh sekali ambik je ape2 kak hantak telok dia tuh, klau mcm nih punya jntan tkyah simpan sekali main pukul nnti pasti buat lagi dan lagi, klau sy kn talak 10 pun tkpe kluar je dr rmah tuh bawak ank2 hidup dgn ank2 lagi bhgia.” – Fatimah

“Yang mengherankan adalah SIAPA yang rakam vedio tersebut dan ditularkan…perakam itu sepatutnya tahu dimana lokasi kjdian dan sepatutnya buat laporan….” – Kaha

“knape budak tu cam merayu kt org yg rakam..eh pelik..ptot merayu kt ayah dia la jgn buat mcm tu dah..” – Farhana

“Telur x de laki ni dia kuat dimana wanita ni lemah je cuba wanita ni balas blik rasanya lunyai dibuat kat laki ni” – Fadzil

“Tiba2 jadi pnas tgok video mcm ni.kenapa xlawan..yng rakam hati kering rasanya” – Rahimah

Setakat ini masih belum diketahui punca sebenar kejadian dan netizen berharap pihak berkuasa menyiasat dan menahan suspek untuk tindakan lanjut.

TONTON VIDEO : SILA KLIK VIEW DIBAWAH

Sumber: Kosmo

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih Banyak!

PERHATIAN: Pihak admin tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami.

Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak admin juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri

Sementara itu, anda boleh baca juga kisah-kisah lain yang menarik dan menghiburkan di bawah ini yang dikongsikan seperti berikut:

Jangan lupa like di bawah atau follow page kami. Terima Kasih

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*