“Muka macam lepat pisang..” Netizen Kutuk Muka Isteri Usop Terima Padah

Amboi mulut kau bang. Kan da mendapat.

Penyanyi Usop Mentor semalam mengesahkan isterinya sudah selamat melahirkan cahaya mata sulung yang diberi nama Muhamad Saif Umar.

Usop yang mengakui rasa gementar bergelar bapa buat kali pertama mengucapkan terima kasih kepada semua yang mendoakan. Sampai tak sempat dia nak balas ucapan tahniah pengikut semua tau.

Tak senang dengan komen itu, netizen yang lain tampil sekolahkan lelaki ini menjelaskan bahawa wanita hamil memang akan mengalami perubahan hormon.

     

Tambahan pula isteri Ucop baru je melahirkan bayi dan gambar diambil ketika isteri Ucop mendukung bayi mereka di wad.

Rasanya kalau tak ada perkara baik nak komen, baik diam je lah kan? Apa pendapat korang pulak?

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Usop 🌺 (@usopofficial)

Kredit: Harian Metro

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih Banyak!

PERHATIAN: Pihak admin tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami.

Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak admin juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri

Sementara itu, anda boleh baca juga kisah-kisah lain yang menarik dan menghiburkan di bawah ini yang dikongsikan seperti berikut:

Jangan lupa like di bawah atau follow page kami. Terima Kasih

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*